HERPES ZOSTER/VODENE KOZICE (ranija faza kod djece)

Jedan od 8 tipova virusa herpesa, koji nastaje kao posljedica sekundarne aktivacije varicella-zoster virusa. Kod prve infekcije uzrokuje vodene kozice. Do reaktivacije ovog virusa može doći zbog slabljenja imuniteta, teške bolesti ili kod tjelesne i/ili emocionalne traume. Očituje se kao veći broj grupiranih mjehurića na koži koji se najčešće javljaju na jednoj strani lica ili tijela te na području vrata i usne šupljine. Zaustavite ovakve zdravstvene probleme najučinkovitijom kombinacijom kreme iz ljekarne i našim gelom na biljno-mineralnoj bazi kako bi postigli brzu obnovu i regeneraciju kože.

herpes-usni-1030x536

USNI HERPES

herpes-zoster-slike

HERPES ZOSTER

 

NAPOMENA!

Radi se o biljnim pripravcima protiv raznih tipova herpesa koji se rade po narudžbi i nisu za prodaju u trgovačkoj mreži.

Cijena varira od 80 kn (12 mL) za usni herpes do nekoliko stotina kn za zoster.

Ako kremu (iz ljekarne) i naš gel nanesete na početku upale ili za vrijeme upale (prvih 7 dana), herpes zoster će se povući u roku od 2 dana te će bolovi nestati. Ako gel nanesete nakon upalnog procesa (20 – 30 dana), on će vam otkloniti bolove na 2 – 10 sati, ovisno o slučaju te će ubrzati vrijeme do prestanka bolova.

Za posebne slučajeve izrađujemo i posebni gel protiv herpesa zostera koji ima neograničeni rok upotrebe i trebali bi ga stalno imati u Vašoj kućnoj ljekarni. Budući da živimo u vremenu okruženi s puno stresa, može se iznenada pojaviti kod svakoga.

1-16