Gljivični problemi raznih vrsta

PITYRIASIS VERSICOLOR

Osobe s gljivičnim kožnim problemima (na pr. pityriasis versicolor), imaju oslabljeni imunitet kože i infekcija se pojavljuje opet bilo za 30 dana ili tri mjeseca. Današnja medicina tu nema pravi odgovor.

Mi imamo

SAVRŠENO, TRAJNO RJEŠENJE!

1. Biljna tinktura protiv gljivica – iz ljekarne i naš gel za brzu regeneraciju kože

2. Šampon PROTEKTOR na biljnoj bazi, od 1000ml po 100kn.

3. Biljno mlijeko, sprej ili gel, od 500ml (za njegu i održavanje imuniteta kože) po 200kn.

 

Tretmani:

Pet dana nanosite biljnu tinkturu u jutro i naš gel na večer 1. (100ml) od vlasišta do trbuha, 2xdnevno – ujutro i navečer, ne ispirati. Navečer prije nanošenja BILJNE TINKTURE valja se istuširati i primijeniti šampon PROTEKTOR. Nakon 5 dana gljivice će 100% nestati.

U nekim težim slučajevima potrebno je produžiti tretman na 10 dana. Radeći preko 20 godina na rješavanju takvih problema nemamo niti jedan neriješen slučaj. Slobodno se možete kupati u svim bazenima, vježbati na spravama poslije drugih sportaša, ne morate se bojati posjeta kozmetičkim salonima, salonima za masažu.

Želimo Vam SRETAN PUT U SLOBODU KRETANJA!

Bijele mrljice ostaju i dalje bijele, smeđe ili crvene nestanu ili posvijetle ili se sve promijene u bijele. Da bi se vratio pojedini pigment kože potrebno ju je 2 do 3 mjeseca (dozirano) izlagati suncu ili u solariju.

Nastavite koristiti ŠAMPON PROTEKTOR svakog dana ili najmanje 2x tjedno i BILJNU TINKTURU 2. i to 1 do 2 puta tjedno.

Ako prestanete održavati kožu sa šamponom i mlijekom, gljivice se opet vrate.

gljivice-tijela-2-Copy900

Pityriasis versicolor

Pityriasis versicolor

Pityriasis versicolor

atletsko-topalo

Atletsko stopalo

gljivice-ustiju

Gljivice ustiju

Gljivični problemi pregiba

Nastaju kod osoba koje se pojačano znoje na pregibu ili su gojazne. Tako svakoga dana nastaju uvjeti za razvoj gljivične ili bakterijske infekcije. Nudimo trajno rješenje kroz trajnu njegu i upotrebu.

DEO GEL ZA NOGE I PREGIB će kod velike većine korisnika otkloniti ili spriječiti probleme. GEL djeluje kao prirodni dezodorans, otklanja i neugodne mirise koji nastaju na tom dijelu pregiba i sprječava razvoj bakterija i gljivica.

Gljivični problemi na području pazuha i infekcije ispod dojki kod žena.

DEO GEL za tijelo će ukloniti ili spriječiti ovaj problem s redovitom njegom.

Ako se postojeća infekcija ne ukloni s ovim preparatima onda je u izuzetnim slučajevima potrebno naručiti poseban pripravak.

Gljivice na području noktiju

GLJIVICE NA PODRUČJU NOKTIJU NA PRSTIMA STOPALA, GLJIVICE NA STOPALIMA, ATLETSKO STOPALO

Vrlo teške probleme s ovog područja rješavamo uspješno s gelom protiv gljivica na noktima. Gel pomaže kod jedne skupine ljudi 100%. No, kod starijih osoba spriječi daljnje propadanje nokta, a hoće li novi izrasti ovisi o prokrvljenosti nokta.

Kod onih osoba s boljom cirkulacijom krvi, u NEKOLIKO MJESECI će izrasti nov nokat.

U roku od nekoliko sati gel otklanja gljivice ispod nokta (nestaje neugodan miris koji one uzrokuju) i nokat već kroz nekoliko tjedana prianja uz nožni prst (nakon što se riješi problem i nokat izraste, potrebno je preventivno nanositi gel 1 do 3 x tjedno.

  1. Osobe s težim problemima trebale bi prvih 20 dana koristiti i našu mineralnu kupelj za noge (mješavina soli protiv gljivica i za omekšavanje kože). Cijena za 1000g kupelji je 100kn.
  1. Prije tretmana potrebna je dobra pedikura i ispravna dijagnoza.

Preko 50% osoba koje su imale naš tretman, u našem salonu i koje smo pregledali, imale su pogrešnu dijagnozu (ili od dermatologa ili drugih pedikera). Nisu sve gljivice što sliči gljivicama (može biti primjerice naboj ili podljev nokta). Tek vrhunski pediker može potvrditi dijagnozu za vrijeme pedikure, kad otvori nokat.

Za probleme gljivica na stopalima nudimo pripravak GEL 50ml. (Plaća se 100kn za savjetničku uslugu.)

Gljivični problemi pregiba i stopala (Atletsko stoplalo)

Nastaju kod osoba koje se pojačano znoje na pregibu i stopalu ili su gojazne..

atletsko-topalo

Atletsko stopalo

HERPES ZOSTER/VODENE KOZICE (ranija faza kod djece)

Jedan od 8 tipova virusa herpesa, koji nastaje kao posljedica sekundarne aktivacije varicella-zoster virusa. Kod prve infekcije uzrokuje vodene kozice. Do reaktivacije ovog virusa može doći zbog slabljenja imuniteta, teške bolesti ili kod tjelesne i/ili emocionalne traume. Očituje se kao veći broj grupiranih mjehurića na koži koji se najčešće javljaju na jednoj strani lica ili tijela te na području vrata i usne šupljine. Zaustavite ovakve zdravstvene probleme najučinkovitijom kombinacijom kreme iz ljekarne i našim gelom na biljno-mineralnoj bazi kako bi postigli brzu obnovu i regeneraciju kože.

herpes-usni-1030x536

Usni herpes

herpes-zoster-slike

Herpes zoster

NAPOMENA!

Radi se o biljnim pripravcima protiv raznih tipova herpesa koji se rade po narudžbi i nisu za prodaju u trgovačkoj mreži.

Cijena varira od 80 kn (12 mL) za usni herpes do nekoliko stotina kn za zoster.

Ako kremu (iz ljekarne) i naš gel nanesete na početku upale ili za vrijeme upale (prvih 7 dana), herpes zoster će se povući u roku od 2 dana te će bolovi nestati. Ako gel nanesete nakon upalnog procesa (20 – 30 dana), on će vam otkloniti bolove na 2 – 10 sati, ovisno o slučaju te će ubrzati vrijeme do prestanka bolova.

Za posebne slučajeve izrađujemo i posebni gel protiv herpesa zostera koji ima neograničeni rok upotrebe i trebali bi ga stalno imati u Vašoj kućnoj ljekarni. Budući da živimo u vremenu okruženi s puno stresa, može se iznenada pojaviti kod svakoga.

1-16

Kožne infekcije razne

Biljnim proizvodima iz ljekarne i našim kremama – gelovima za specijalnu njegu i regeneraciju kože, rješavamo i druge bakterijske infekcije, kao što su kože inficirane životinjama (mačaka), crveni vjetar (erizipel)- samo u početnoj fazi, razni folikulitisi, impetigo, skabies (svrab) i drugi.

Kako biste uspješno riješili svoj problem, potrebno je da nam pošaljete (e-poštom ili pismom) detaljan opis svog problema.

Naši biljni proizvodi koje kombiniramo su iz standardne ponude ili se rade individualno prema vašoj osobnoj potrebi. Najčešće, sve infekcije otklanjamo u roku od 7 dana. Iznimke postoje…

VAŽNO PRAVILO: AKO PROBLEM NE RIJEŠIMO, NIŠTA NE PLAĆATE!!!

ringworm_arm-Copy

Infekcija od mačke