Pityriasis versicolor – Gljivice tijela

Kod gljivičnih kožnih problema

Osobe s gljivičnim kožnim problemima npr. Pitiyriasis Versicolor imaju oslabljeni imunitet kože i infekcija se pojavljuje opet bilo za 30 dana ili tri mjeseca. Današnja medicina tu nema pravi odgovor. Imamo SAVRŠENO TRAJNO RJEŠENJE.

1. Biljna tiktura protiv  gljivica 1 ( u gelu)..100ml…………200kn

2. Šamon PROTEKTOR- na biljnoj bazi    1000ml…………100kn

3. Biljna tinktura 2 ( u gelu) 500ml ( za održavanje)……..100kn

Tretman: 5 dana nanosite Biljnu tinkturu 1. (100ml) od vlasišta do stomaka,  2x dnevno – ujutro i na večeri ne ispirate. Na večer prije nanošenja  se otuširate šamponom PROTEKTOROM.

Nakon 5 dana gljivice su 100% nestale

U nekim težim slučajevima je potrebno produžiti tretman na 10 dana.

U preko 20g. rada nemamo nijedan neriješen slučaj…Imate slobodu ponašanja bez nekog opreza: npr kupanje u svim bazenima, vježbanje na spravama poslije drugih sportaša..ne morate se bojati posjeta koz. salonima, studijima za masažu..SRETAN PUT U SLOBODU!!

Bijele flekice ostaju i dalje bijele, smeđe ili crvene nestanu ili  posvjetle ili se sve pretvore u bijele…da bi se povratio pojedeni pigment kože, potrebno je kožu izlagati suncu ili solariju 2-3 mjeseca 

Nastavite koristiti ŠAMPON  PROTEKTOR svaki dan ili najmanje 2x tjedno, I BILJNU TINKTURU 2, 1-2 puta tjedno.

AKO PRESTANETE ODRŽAVATI KOŽU SA ŠAMPONOM I MLIJEKOM, GLJIVICE SE OPET VRATE..

Cijena paketa navedena tri proizvoda je 400,00 kuna.

Gljivični problemi pregiba

Nastaju kod osoba koje se pojačano znoje na pregibu ili su gojazne, tako da svaki dan u biti nastaju uvjeti za razvoj gljivične ili bakterijske infekcije… Nudim trajno rješenje kroz trajnu njegu i uporabu.

KREMA ZA PREGIB (gljivica) i DEO SPORT ŠAMPONA. KREMA djeluje kao prirodni desodorans, tako da otklanja i neugodne mirise koji nastaju na tom dijelu pregiba i sprječava razvoj bakterija i gljivica.

Ako se postojeća infekcija neda ukloniti sa ovim preparatima onda je u izuzetnim slučajevima potrebno 7 dana koristiti jednu drugu kremu.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x