Herpes usni – genitalni – zoster

Vodene kozice riješite u nekoliko dana našom biljnom tinkturom (gel protiv herpesa zostera).

Herpes zoster (ili vodene kozice, u ranijoj fazi kod djece), jedan je od osam tipova virusa herpesa, a posljedica je sekundarne aktivacije varicella-zoster virusa, koji kod prve infekcije uzrokuje vodene kozice. Do reaktivacije ovog virusa može doći zbog slabljenja imuniteta, teške bolesti ili kod tjelesne i emocionalne traume. Očituje se kao veći broj grupiranih mjehurića na koži, koji se najčešće javljaju na jednoj strani lica ili tijela, kao i u području vrata i usne šupljine. Zaustavite ovakve zdravstvene probleme najučinkovitijim kombinaciom kreme iz ljekarne i našim preparatom – gelom na biljno mineralnoj bazi (za brzu obnovu i regeneraciju kože).

Vodene kozice u usnoj šupljini suzbijte sa našim pripravkom po narudžbi za ispiranje usta.

USNI HERPES

HERPES ZOSTER

V A Ž N O!

Ako kremu (iz ljekarne) i naš gel nanesete u početku upale ili za vrijeme upale (prvih 7 dana), herpes zoster će se povući u roku dan – dva i više neće biti bolova. Ako gel nanesete nakon upalnog procesa (oko 20 do 30 dana), on će vam otklanjati bolove 2 do 10 sati, ovisno o slučaju, i ubrzat će vrijeme do prestanka bolova. Ne treba posebno napominjati koliko su tablete protiv bolova štetne za želudac i jetra.

 

VAŽNO – SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA!

Za posebne slučajeve izrađujemo i posebni gel protiv herpesa zostera (GEL samo za posebne slučajeve) ima neograničeni rok upotrebe i trebao bi biti stalno u Vašoj kućnoj ljekarni, budući da živimo u vremenima s puno stresa, a on se može kod svakog pojaviti iznenada.

Gel je biljni pripravak po narudžbi i nije za serijsku prodaju u trgovačkoj mreži.

Biljni gelovi protiv raznih tipova herpesa se rade kao pripravci po narudžbi i nisu za prodaju u trgovačkoj mreži. Cijena varira od 80kn za usni herpes (12ml) do nekoliko stotina kn za zoster.

Za posebno teške slučajeve izrađujemo gel protiv herpesa Zostera po narudžbi.

Narudžbe primamo putem kontakt obrasca
ili putem e-maila

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x