Gljivični problemi raznih vrsta

PITYRIASIS VERSICOLOR

Osobe s gljivičnim kožnim problemima (na pr. pityriasis versicolor), imaju oslabljeni imunitet kože i infekcija se pojavljuje opet bilo za 30 dana ili tri mjeseca. Današnja medicina tu nema pravi odgovor.

Mi imamo

SAVRŠENO, TRAJNO RJEŠENJE!

1. Biljna tinktura protiv gljivica – iz ljekarne i naš gel za brzu regeneraciju kože

2. Šampon PROTEKTOR na biljnoj bazi, od 1000ml po 100kn.

3. Biljno mlijeko, sprej ili gel, od 500ml (za njegu i održavanje imuniteta kože) po 200kn.

Tretmani:

Pet dana nanosite biljnu tinkturu u jutro i naš gel na večer 1. (100ml) od vlasišta do trbuha, 2xdnevno – ujutro i navečer, ne ispirati. Navečer prije nanošenja BILJNE TINKTURE valja se istuširati i primijeniti šampon PROTEKTOR. Nakon 5 dana gljivice će 100% nestati.

U nekim težim slučajevima potrebno je produžiti tretman na 10 dana. Radeći preko 20 godina na rješavanju takvih problema nemamo niti jedan neriješen slučaj. Slobodno se možete kupati u svim bazenima, vježbati na spravama poslije drugih sportaša, ne morate se bojati posjeta kozmetičkim salonima, salonima za masažu.

Želimo Vam SRETAN PUT U SLOBODU KRETANJA!

Bijele mrljice ostaju i dalje bijele, smeđe ili crvene nestanu ili posvijetle ili se sve promijene u bijele. Da bi se vratio pojedini pigment kože potrebno ju je 2 do 3 mjeseca (dozirano) izlagati suncu ili u solariju.

Nastavite koristiti ŠAMPON PROTEKTOR svakog dana ili najmanje 2x tjedno i BILJNU TINKTURU 2. i to 1 do 2 puta tjedno.

Ako prestanete održavati kožu sa šamponom i mlijekom, gljivice se opet vrate.

Pityriasis versicolor

Pityriasis versicolor

Atletsko stopalo

Gljivice ustiju

Gljivični problemi pregiba

Nastaju kod osoba koje se pojačano znoje na pregibu ili su gojazne. Tako svakoga dana nastaju uvjeti za razvoj gljivične ili bakterijske infekcije. Nudimo trajno rješenje kroz trajnu njegu i upotrebu.

DEO GEL ZA NOGE I PREGIB će kod velike većine korisnika otkloniti ili spriječiti probleme. GEL djeluje kao prirodni dezodorans, otklanja i neugodne mirise koji nastaju na tom dijelu pregiba i sprječava razvoj bakterija i gljivica.

Gljivični problemi na području pazuha i infekcije ispod dojki kod žena.

DEO GEL za tijelo će ukloniti ili spriječiti ovaj problem s redovitom njegom.

Ako se postojeća infekcija ne ukloni s ovim preparatima onda je u izuzetnim slučajevima potrebno naručiti poseban pripravak.

NE ZATVARAJU PORE..CIJENA 100ml – 70kn svaki

Gljivice na području noktiju

GLJIVICE NA PODRUČJU NOKTIJU NA PRSTIMA STOPALA, GLJIVICE NA STOPALIMA, ATLETSKO STOPALO

Vrlo teške probleme s ovog područja rješavamo uspješno s gelom protiv gljivica na noktima. Gel pomaže kod jedne skupine ljudi 100%. No, kod starijih osoba spriječi daljnje propadanje nokta, a hoće li novi izrasti ovisi o prokrvljenosti nokta.

Kod onih osoba s boljom cirkulacijom krvi, u NEKOLIKO MJESECI će izrasti nov nokat.

U roku od nekoliko sati gel otklanja gljivice ispod nokta (nestaje neugodan miris koji one uzrokuju) i nokat već kroz nekoliko tjedana prianja uz nožni prst (nakon što se riješi problem i nokat izraste, potrebno je preventivno nanositi gel 1 do 3 x tjedno.

  1. Osobe s težim problemima trebale bi prvih 20 dana koristiti i našu mineralnu kupelj za noge (mješavina soli protiv gljivica i za omekšavanje kože). Cijena za 1000g kupelji je 100kn.
  1. Prije tretmana potrebna je dobra pedikura i ispravna dijagnoza.

Preko 50% osoba koje su imale naš tretman, u našem salonu i koje smo pregledali, imale su pogrešnu dijagnozu (ili od dermatologa ili drugih pedikera). Nisu sve gljivice što sliči gljivicama (može biti primjerice naboj ili podljev nokta). Tek vrhunski pediker može potvrditi dijagnozu za vrijeme pedikure, kad otvori nokat.

Za probleme gljivica na stopalima nudimo pripravak GEL 50ml. (Plaća se 100kn za savjetničku uslugu.)

NA  BAZI  8 BILJAKA

Gljivični problemi pregiba i stopala (Atletsko stoplalo)

Nastaju kod osoba koje se pojačano znoje na pregibu i stopalu ili su gojazne..

Narudžbe primamo putem kontakt obrasca
ili putem e-maila

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x