Bradavice

Brzo i učinkovito uklanjamo bradavice raznih vrsta. Nakon 4 dana tretmana kiselinom iz ljekarne nastavljate tretman s našim pripravkom. Gust je i ljepljiv te ga je moguće precizno nanijeti na bradavice, a da se ne prelijeva po okolnoj koži.

Kod pravilne primjene problem se, u većini slučajeva, rješava u roku od 7 – 14 dana, na stopalima 30 – 60 dana, a kod težih slučajeva duže, s korijenom, bez ožiljaka.

Rok upotrebe je neograničen.

ISPOVIJEST JEDNE LIJEČNICE:
“Prije 2 godine sam rosopas gelom skinula sve viseće bradavice koje su se pojavile na vratu i rukama. Kasnije se nisu više nikada pojavile. Važno je držati se uputstva i biti uporan. Gel je izvrstan.”

Dr. Vesna Pilaš – Gartner, Crikvenica

Bradavice su izrasline na koži, grublje od okoline kože na dodir i najčešće su boje okolne kože, a mogu biti i tamnije boje, na razini kože ili čak glatke. Gotovo su uvijek izazvane HPV-om (Humani papilloma virus) koji se prenosi spolnim putem ili dodirom zaražene osobe, direktnim ili indirektnim putem. Infekciji su najviše skloni ljudi slabijeg imuniteta i djeca. Kako bi se prijenos virusa smanjio, potrebno je redovito prati ruke, brinuti o higijeni tijela i podići imunitet. Ima ih više vrsta i ovise o tipu i o lokaciji na kojoj se nalaze.

MOGU NASTATI:

  • VULGARNE (OBIČNE)
  • NA TABANIMA
  • MLADENAČKE
  • KONČASTE
  • ZARAVNJENE
  • GENITALNE (ŠILJASTE) – kod njih ili na osjetljivoj koži (npr. kod djece) pripravak je potrebno razrijediti s jestivim uljem ili umasirati ulje na kožu prije primjene

Razne vrste bradavica, uključujući i viseće, uspješno uklanjamo ROSOPAS GELOM, koji je u odnosu na klasične rosopas kapi, višestruko jačeg djelovanja zbog dodatka prirodnog minerala.

POZITIVNA ISKUSTVA

Stranka prije.

Stranka nakon 30 dana.

Stranka prije.

Stranka nakon 45 dana.

ROSOPAS GEL

Rosopas gel uklanja sve vrste bradavice s korijenom bez nema trajnih ožiljaka, razlikuje se samo u primjeni.

Važna je priprema bradavice, ako je ranjiva, tvrda ili na razini kože potrebno ju je zaparati sterilnom iglom kako bi se preparat bolje primio. Suhe dijelove za vrijeme tretmana potrebno je (ako je moguće) rezati sterilnim škaricama.

Za tretman visećih bradavica gel se nanosi 5 – 10 put dnevno. Ako želite rezultat u nekoliko dana, veće bradavice je potrebno podvezati tankim koncem.

NAPOMENA:
Kod bradavica na stopalu radi kvalitetnijeg učinka potrebno je koristiti MINERALNU KUPELJ (1 kg) – 100 kn

Kod kupnje rosopas gela naplaćuje se savjetnička usluga, a pripravak je gratis.

SAVJETNIČKA USLUGA [ROSOPAS GEL (65 g)] – 200 kn

SAVJETNIČKA USLUGA [ROSOPAS GEL (15 g)] – 70 kn

Narudžbe primamo putem kontakt obrasca
ili putem e-maila

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x