Bradavice svih vrsta

NOVO!          ROSOPAS GEL

Bradavice raznih vrsta uklanjamo brzo sa proizvodom iz ljekarne i tretman sa našim ROSOPAS GELOM (pripravak). Nakon 4 dana tretmana bradavica sa proizvodom – kiselinom iz ljekarne nastavljamo tretman sa našim gelom.

Bradavice se uklanjaju uspješno u roku od 3 do 15 dana a na stopalu 30 do 60 dana (sa korijenom, bez ožiljaka).

NAJNOVIJE iz naše ponude: ROSOPAS GEL. Pakiranje po 65gr. u kutiji za kreme. Bitno: još je učinkovitiji. Gust je i ljepljiv te ga je moguće precizno nanijeti na bradavice da se ne prelijeva po okolnoj koži. Cijena 200kn.

LIJEČNIK SAM- PRIJE DVIJE GODINE SVE VISEĆE BRADAVICE NA VRATU KOJE SU SE POJAVILE , KAO I NA RUKAMA SKINULA SAM  SA OVIM ROSOPAS  GELOM. NISU SE NIKADA VIŠE POJAVILE. BITNO DRŽATI SE UPUTSTVA I BITI UPORAN. GEL JE IZVRSTAN.

DR PILAŠ VESNA -GARTNER , CRIKVENICA

Praksa je pokazala da većina ljudi ima problema s bradavicama jer im imunitet opada. One se ponovo pojavljuju. Ovo malo veće pakiranje je prikladno za kućnu ljekarnu. Rok upotrebe je neograničen.

Bradavice su izrasline na koži, grublje od okoline kože na dodir i najčešće su boje okolne kože. Bradavice izaziva humani papilloma virus (HPV). Bradavice mogu biti i tamnije boje, na razini kože ili čak glatke, što ovisi o njihovu tipu i lokaciji na tijelu. Ima ih više vrsta: obične (vulgarne), na tabanima i ravne, zaravnjene i genitalne (kondilomi).

Razne vrste bradavica, uključujući i viseće, uspješno uklanjamo s ovim ROSOPAS GELOM, koji je u odnosu na klasične rosopas kapi višestruko jačeg djelovanja zbog dodatka prirodnog minerala.

NAJNOVIJE

Za razne vrste bradavica imamo jedan  pripravak, samo je primjena različita.

Kod genitalnih bradavica, ili bradavica na osjetljivoj koži (primjerice kod male djece), ROSOPAS GEL je potrebno malo razblažiti s jestivim uljem ili premazati kožu genitalija uljem prije primjene.

NAŠA STRANKA IZ ZAGREBA

Naša stranka iz Zagreba prije

Naša stranka nakon 30 dana

BRADAVICE NA STOPALIMA – NAšA stranka IZ Zagreba …. NA POČETKU TRETMANA

BRADAVICE NA STOPALIMA – Nakon 45 DANA

Proizvodi koje preporučamo za otklanjanje ovog problema:

NOVO

U ponudi imamo i manja pakiranja ROSOPAS GELA od 15gr po 70kn, što je dovoljno za tretman jedne do dvije bradavice srednje veličine.

Posebna napomena: ovi pripravci uklanjaju bradavice s korijenom i nema trajnih ožiljaka (što je jako važno za područje lica). Kod bradavica na stopalu je potrebno primijeniti jednu našu mineralnu kupelj – pakiranje od 1000g za 100kn. Cijena novog gela od rosopasa pak. po 65g iznosi 200kn. (Kod pripravaka se plaća savjetnička usluga za sol 100kn a za rosopas 200kn, a pripravci su gratis.)

Važna je priprema bradavice, ako je ranjiva, tvrda ili na razini kože. Dobro ju je zaparati čistom iglicom da se preparat bolje primi. Suhe dijelove za vrijeme tretmana (ako je moguće) rezati čistim škaricama. Kod pravilne primjene pripravka problem se rješava u većini slučajeva od 7 do 14 dana (kod nekih izuzetaka i nešto duže).

Kod tretmana visećih bradavica GEL se nanosi 5 do 10 put dnevno. A ako želite rezultat u svega nekoliko dana, tada one veće podvežite tankim koncem.

Narudžbe primamo putem kontakt obrasca
ili putem e-maila

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x