Seboreja lica i vlasišta, prhut – ispadanje kose

Poštovani,

imate problema, sve ste probali I NIŠTA NE POMAŽE.

Dvadeset godina istraživanja i iskustva uložili smo da riješimo ili učinkovito olakšamo i vaš problem.

Ne postoji dosad lakši ili teži problem seboreje koji ne možemo ukloniti u roku sedam do četrnaest dana (kod većine korisnika), osim ako imate psorijazu ili kakav ekcem a mislite da se radi o seboreji, ili čak imate pogrešnu dijagnozu. No, to možemo brzo provjeriti. Jamčimo povrat novca u roku 15 do 30 dana ako niste zadovoljni rezultatom. Prihvatite izazov za svoju dobrobit!

Ne možemo kod svih slučajeva jamčiti potpuni rezultat. Postoje izuzeci

NAJNOVIJE: Losion sastavljen od deset biljaka. DE LUX pripravak protiv opadanja kose, peruti, seboreje. Rijetku kosu vidljivo čini gušćom unutar 30 dana kod većine korisnika. Pripravljen na bazi korijena čička, koprive + 8 drugih biljaka (pak. od 200ml iznosi 200 kn. Kod pripravaka se plaćaju savjetničke usluge 200kn a pripravak je gratis.)

Naša stranka prije

Nakon 5 dana

Naša stranka prije

Poslije 5 dana

Ovakve primjere rješavamo:

Proizvodi koje preporučamo za otklanjanje ovog problema:

ŠAMPON PROTIV PERUTI NA BAZI KOPRIVE

Kod problema peruti (svrbeži) i masne kose dovoljan je naš šampon. Kosa poslije pranja ne smije biti sjajna i svilenkasta. To je siguran znak da je oprana šamponom koji joj je narušio zaštitnu prirodnu masnoću. To su industrijski šamponi koji se puno pjene i svu masnoću rastvaraju (kao deterdženti za pranje posuđa).

Šampon protiv peruti pak. od 1000ml iznosi 200kn (Kod pripravaka se plaćaju savjetničke usluge 200kn a pripravak je gratis.)

LOSION OD 10 BILJAKA

  • poslije prve upotrebe uklanja svrbež vlasišta
  • proguščuje kosu
  • obavezna primjena kod seboreje i folikulitisa

Losion protiv peruti je pripravak po narudžbi
(Kod pripravaka se plaćaju savjetničke usluge 200kn a pripravak je gratis.)
200ml-200kn

ZLATNI GEL

GEL sastavljen od 8 biljaka na biljno-mineralnoj bazi, na licu potpuno uklanja posljedice seborejičnog dermatitisa u roku 2 do 3 dana. Redovna upotreba i njega za održavanje stanja jednom dnevno ili jednom u dva dana. Bez kortikosteroida! Vrlo učinkovit! Jamstvo za povrat novca, ako niste zadovoljni učinkovitošću, je 15 dana.

Pakovanje od 100ml po 200kn.

Jamstvo: Ako niste zadovoljni našim proizvodima, u roku 20 dana od narudžbe e-poštom, zatražite e-poštom povrat novca. Proizvod trebate poslati poštom natrag. Povrat slijedi na Vaš tekući račun u roku 7 dana od prispijeća povrata proizvoda.

Narudžbe primamo putem kontakt obrasca
ili putem e-maila