Herpes usni – genitalni – zoster

Vodene kozice riješite u nekoliko dana našom biljnom tinkturom (gel protiv herpesa zostera).

Herpes zoster (ili vodene kozice, u ranijoj fazi kod djece), jedan je od osam tipova virusa herpesa, a posljedica je sekundarne aktivacije varicella-zoster virusa, koji kod prve infekcije uzrokuje vodene kozice. Do reaktivacije ovog virusa može doći zbog slabljenja imuniteta, teške bolesti ili kod tjelesne i emocionalne traume. Očituje se kao veći broj grupiranih mjehurića na koži, koji se najčešće javljaju na jednoj strani lica ili tijela, kao i u području vrata i usne šupljine. Zaustavite ovakve zdravstvene probleme najučinkovitijim preparatom na biljno mineralnoj bazi.

Vodene kozice u usnoj šupljini suzbijte s našim pripravkom za ispiranje usta.

USNI HERPES

HERPES ZOSTER

V A Ž N O!

Ako gel nanesete u početku upale ili za vrijeme upale (prvih 7 dana), herpes zoster će se povući u roku dan – dva i više neće biti bolova. Ako gel nanesete nakon upalnog procesa (oko 20 do 30 dana), on će vam otklanjati bolove 2 do 10 sati, ovisno o slučaju, i ubrzat će vrijeme do prestanka bolova. Ne treba posebno napominjati koliko su tablete protiv bolova štetne za želudac i jetra.

 

VAŽNO!

Gel protiv herpesa zostera ima neograničeni rok upotrebe i trebao bi biti stalno u Vašoj kućnoj ljekarni, budući da živimo u vremenima s puno stresa, a on se može kod svakog pojaviti iznenada.

Jamstvo: Ako niste zadovoljni pripravkom primjenjujući ga 15 dana, donesite gel osobno na adresu Tratinska 75, Ivanec, nakon prethodne najave e-poštom.

Gel je biljni pripravak po narudžbi i nije za serijsku prodaju u trgovačkoj mreži.

Biljni gelovi protiv raznih tipova herpesa se rade kao pripravci po narudžbi i nisu za prodaju u trgovačkoj mreži. Cijena varira od 80kn za usni herpes (12ml) do nekoliko stotina kn za zoster.

(Kod pripravaka se plaćaju savjetničke usluge od 80 do 400kn, a pripravci su u biti gratis.)

Narudžbe primamo putem kontakt obrasca
ili putem e-maila